Van Ballegooijen
De Echte Bakker

Onze specialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

Brabantse Pit

Brabantse Pit

Onderscheidend van smaak. Rijkelijk gevuld met pompoenpitten, geroosterde tarwekiemen, mais en zonnebloempitten. Unieke malsheid.

Worstenbroodje

Worstenbroodje

Een worstenbroodje is meer dan alleen gehakt met deeg. Het gaat om de juiste hoeveelheid gehakt met een goede balans van kruiden en deeg. Ons lekkere worstenbroodje wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en is extra lekker wanneer je deze nog even opwarmt in de oven.

Bossche bol

Bossche bol

Onze nummer 1 in ons gebaksassortiment.

Voor de soezen gebruiken wij een eigen recept, gemaakt door de familie Van Ballegooijen.

Daarom is de smaak van onze Bossche bol uniek en alleen bij Van Ballegooijen, De echte Bakker verkrijgbaar. De soes is gevuld met heerlijke slagroom en afgewerkt met chocoladefondant.

Lammetjesvlaai

Lammetjesvlaai

Een heerlijke vlaaibodem gevuld met zachte lammetjespap, afgewerkt met slagroom en witte chocoladesnippers.

 

Voor onze vlaaien gebruiken wij een traditioneel Limburgs recept. Zo voegen wij desem aan het gistdeeg toe voor een nog betere smaak en een lekkere malsheid. Voor het bakken van de vlaaien gebruiken wij vlaaipannen. De room die wij vooraf komen wordt in de vlaaipan meegebakken.

Van Ballegooijen, De Echte Bakker

Mussentiend 5
(Bakkerij en kantoor)
4264 RR Veen